Vakantie naar Bali

Bali is toch wel een beetje het eiland waar elke yogi een keertje geweest moet zijn. Met name Ubud heeft iets magisch en het is niet voor niets dat hier talloze yoga retreat centra gevestigd zijn. Ook op de Gili eilanden van het naast gelegen Lombok is zo’n eiland waar menig instragram yogi een paar mooie foto’s maakt. Voor mijn eerste keer Bali (ja dit was vast niet de laatste keer) koos ik toch voor om een kleine rondreis te maken om het mooi eiland te zien, voordat ik me 3 weken op een retreat opsloot.. En het was prachtig. Ik heb een heerlijke tijd gehad, heel druk, maar ook heel gezellig. De tijd voor yoga moest ik echt zelf creeren, maar dat lukt aardig, zeker ‘smorgen vroeg als de zon net op was. Mijn mede reizigers waren zo onder de indruk dat ik yogadocent was dat er meteen werd gepland dat ik wel een paar strand yoga lesjes kon geven. Ja hoor dat was prima. Uit eindelijk was het overdag daar eigenlijk toch wel een beetje te warm voor, ‘savonds was iedereen te druk met lang tafelen of uitgaan en ’s morgens vroeg was wat te vroeg voor de meeste. Niet voor iedereen trouwens. Ik had een paar die er graag om 5:45 voor op stonden. Om 6 uur kwam de zon op, en dan moest je toch wel al begonnen zijn..

Hieronder wat Β mooie foto’s van deze bijzondere reis.