5 Weekse Starten met Yoga Cursus

Wil je al een tijdje starten met yoga maar zie door het (online) aanbod echt niet waar en hoe moet beginnen? Zie je vooral slanke fitte yogi’s de lessen geven en voel je daar niet op gemak bij? Lijkt het idee wel aardig om na de zomer les te gaan volgen, maar is die stap zetten naar een les gewoon net even te groot?

Doe dan mee met de ‘Starten met Yoga’ Cursus.

Je kan deze cursus verschillende manieren volgen: In groepsverband, en dan heb je de keuze uit helemaal online meedoen, inclusief de live lessen of je komt op vrijdag avond naar de +YOGA studio voor de les en de rest van het programma volg je in je eigen tempo thuis. Je kan de cursus ook individueel doen. Dan heb je ook toegang tot dezelfde informatie op het online platform, maar dan volg je 5  1 op 1 lessen van een uur, op een tijdstip naar keuze, in de +YOGA studio of online.

Er is op vrijdag avond een live les, die kan je volgen vanuit de studio of live vanaf thuis. 

We gaan door de meest voorkomende houdingen en ik leer je vooral hoe je die aanpast aan jouw lichaam. Dus het maakt niet uit of je stijf of flexibel bent, jong of oud, of wanneer je buik in de weg zit. Ik leg uit wat yoga props zijn, en wanneer en hoe je die allemaal kan gebruiken. En hoe je bijvoorbeeld knieën en polsen beschermd als die gevoelig zijn.

We nemen de tijd, de les is rustig en opbouwend van aard, we drinken na afloop een kopje thee, en is er ruimte tot het stellen van vragen.

Bovendien krijg je toegang tot een online platform waarin wekelijks een nieuwe les klaar staat met wat meer info over yoga, de verschillende soorten, wat yoga props zijn en meer uitleg over die onduidelijk yoga termen. Ook komen een aantal van de houdingen en bekende yogaseries voorbij die je dan thuis nog een keer kan oefenen. Plus wat handig tips voor als je straks een gewone les in wil stromen (online of IRL). 

De cursus wordt dus deels online, deels live gegeven, waar je nog kan kiezen of je de vrijdag avond les online wil mee doen, of aanwezig wil zijn in de +YOGA studio. En mocht je een live les niet kunnen bijwonen, dan krijg je de opname van de les opgestuurd.

Live (online) lessen op:

 • vrijdag: 19:30 -21:00

Start: vrijdag 3 september 2021

 • lessen zijn op:
  • vrijdag 3, 10, 17, 24 september & 1 oktober 2021

Maak je keuze en meld je direct aan om je plekje te garanderen. De volgende cursus zal pas weer in Januari 2022 plaatsvinden.

Je kan kiezen uit de volgende opties:

Online

Max 10 plaatsen beschikbaar
125
75
 • Helemaal online te volgen
 • 5 live online lessen van 1,5u op vrijdag avond
  (twv €75)
 • Toegang tot het online cursusdeel, met wekelijkse lessen & video's
  (twv €50)
max 10

In de +YOGA studio

Max 10 plaatsen beschikbaar
155
105
 • Meedoen in groepsverband in de +YOGA studio in Zwijndrecht
 • 5 live lessen van 1,5u op vrijdag avond in de +YOGA studio
  (twv €105)
 • Toegang tot het online cursusdeel met wekelijkse lessen & video's
  (twv €50)
max 10

1 op 1

Max 5 plaatsen beschikbaar
325
275
 • Indivudeel te volgen
 • 5 privé live lessen van 1 uur in de +YOGA studio
  (twv €275)
 • Toegang tot het online cursusdeel met wekelijke lessen & video's
  (twv €50)
max 5