Hot yoga & uitwaaien op het strand

Sinds oktober 2016 doe ik mee aan een heel leuk inititef van Yogastudio Ouddorp. Elke zondagochtend wordt daar hot yoga gegeven. De les is open voor iedereen. Ook voor niet leerlingen van de yoga school. Je betaalt per keer. En elke week is er een andere les door een andere docent.  Een groepje van 5 yogadocenten wisselen elkaar af geven zo hun eigen draai aan hun yogales. De meeste docenten geven meerder stijlen, dus zo kan je van alles wat meekrijgen. Zin in een intensieve les, dan doe je mee aan de strong Vinyassa, behoeft aan iets milders, de Hatha flow of de Yin Yang les is dan perfect. Wil je het hele progamma zien, klik dan hier.

Een aantal keer geef ik de les en ik heb al een paar keer meegedaan. Als ik de kans krijg, ik ben er toch al, ga ik daarna even door naar het strand. Even een fijne wandeling en de duinen of het mooi natuur gebied dat bij Ouddorp ligt en gewoon een heel stuk over het strand lopen is een heerlijke besteding van de rest van je zondag.

We gaan in ieder geval door tm mei, vanaf juni/juli begint dan weer het beach yoga seizoen. De zondag ochtend is voor de strand yoga bij Natural High op de Brouwersdam. Bellatrix, eigenaress van Yogastudie Ouddorp, geeft al 8 jaar elke zomer daar les op het strand. Deze les kan in de drukke zomermaanden soms welk uit groeien tot een groep van 50-60 man. Geen enkel probleem voor dat enorme strand uiteraard. En dan na de les in er mogelijkheid om je te laten masseren en drinken we met elkaar een kopje koffie of thee en praten we some uren na. Yoga verbindt!

Wil je een keer mee? Ik altijd wel een plekje over in de auto!