De flyers zijn de deur uit

10255609_822396081239766_2351799598883780101_n

Ik dacht; hoe zorg ik ervoor dat men ook weet dat ik yogalessen ga geven..  Een website; ok zeker, facebook pagina; ja natuurlijk. Op instragram was ik al even actief, maar had niet erg veel volgers vanuit de buurt. Alleen van mond op mond reclame dan?

Flyers dan? Is dat niet zonde, straks gooien mensen die meteen bij het oudpapier. Dat is niet heel milieu vriendelijk. Ondanks dat had ik toch besloten dat ik ze ging laten maken. Je moet immers wel wat moeite doen als je iets wilt. De perfectionist als ik ben, deed er echt dagen over om ze te ontwerpen en bestellen..

Maar toen waren ze erg, jeetje wat een mooi papier.. oef daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken. En die kreeg ik, mijn neefje en nichtje en wat buurkindertjes vonden het meer dan leuk om een uurtje of 2 te helpen. Uiterlijk zijn mijn lieve moeder (!) en ik anderhalve dag bezig geweest en toen hadden we de hele Volgerlanden gehad. En een goede bijkomstigheid, ik had zo meteen meer dan 20 km in de benen zitten.. -waarna ik weer een yin yoga lesje nodig had om te herstellen, dat wel, maar zo blijven we mooi in balans-

En het echt goed nieuws; de aanmeldingen stromen binnen!

groetjes,

Linda