Yoga & Relax Retreat Malaga

Ik werd deze week benaderd door Danielle, een vriendin van de yoga, of ik meewilde als hulp en tevens tweede docent naar haar Yoga & Relax retreat in Malaga. Dit lijkt me natuurlijk ontzettend leuk en wat een mooie kans ook voor mezelf om les te geven op zo’n prachtige plek! Gelukkig is het niet alleen maar goed nieuws voor mij, maar ook voor een paar van jullie! Er kunnen namelijk nog 2 mensen mee. Als dit je altijd al eens leuk leek om te doen, is dit echt je kans! Het is een veilige, laagdrempelige manier om op retreat te gaan en je weet dat er een docent aanwezig is die je kent en die je ook kan helpen in je voorbereidingen. Daarnaast ken ik Danielle heel goed en ook zei is een hele fijne, ervaren yogadocent. Je weet dus zeker dat je in goede handen terecht komt.
Lees hieronder rustig alle informatie door. Mocht je mee willen, laat dit even aan mij weten en dan geef ik je opgave door aan Danielle. Zij neemt dan verder contact met jullie op voor de inschrijving en overige
informatie. Je mag natuurlijk ook meteen naar Danielle mailen.

 

YOGA RETREAT MALAGA – 5 DAGEN
7 T/M 11 JUNI
Ga jij met ons mee op yoga vakantie naar het zuiden van Spanje? Even lekker 5 dagen alle tijd voor jezelf. Zowel lichaam als geest komen volledig tot rust en je komt als herboren weer terug. Met nieuwe inzichten en vol energie kun jij er weerhelemaal tegenaan!

 

 

 

 

 

 

Nadat je heerlijk hebt geslapen, rol je je yogamatje uit op het dakterras met een prachtig uitzicht. Terwijl je de eerste zonnegroeten doet, zie je de zon al opkomen. Na afloop van de yogales schuif je aan voor het ontbijt. Daarna heb je even lekker vrije tijd. Je kunt een duik in het zwembad nemen, een wandeling maken of een boek lezen. Je doet waar jij zin in hebt, deze 5 dagen zijn tenslotte helemaal voor jou!
Aan het begin van de middag schuif je weer aan tafel voor een 2-3 gangen lunch, bereid door onze Spaanse kok. De rest van de middag ben je vrij. Een ideaal moment voor een uitstapje in de buurt, maar ook een middagje aan het zwembad is ontzettend fijn. ’s Avonds worden er wederom 2-3 gangen geserveerd en voor of na het diner zal er nog een yogales zijn. Dit verschilt per dag en kan ook in overleg
bepaald worden. Het is jouw vakantie, dus voel je niet verplicht om overal aan deel te nemen.

Locatie
Dit mooie retreat is gevestigd in Alora, een klein Spaans dorpje op zo’n 30 kilometer van Malaga. Het retreat is te bereiken via een prachtige weg die tussen de sinaasappel- en citroenbomen heen slingert. Op het landgoed van 7,5 hectare groeien amandel- en olijfbomen en als het seizoen ernaar is, kun je zoveel plukken als je wilt. Je hebt uitzicht op een prachtige vallei en bent volledig omringd door de natuur. Het retreat heeft veel fijne plekken om te ontspannen en waar je ook zit of ligt, je zult je al snel een voelen met de natuur en de stilte om je heen. ‘s Avonds kun je genieten van een sprookjesachtige sterrenhemel en als je wilt, kun je zelf buiten slapen.

Het retreat bestaat uit twee villa’s, waarvan er een wordt gebruikt voor de deelnemers. Hier bevinden zich 6 ruime slaapkamers. Op de slaapkamers staan aparte bedden en er is een afscheiding gemaakt met een gordijn, zodat je genoeg privacy voor jezelf hebt. Elke ochtend worden de kamers schoongemaakt en de bedden opgemaakt. Ook worden de badkamers en gemeenschappelijke ruimtes elke dag in de  schoonmaak meegenomen. Kom je samen met iemand naar het retreat?
Geef dit even aan, zodat je samen op een kamer wordt ingedeeld. Ook is er een kamer voor drie/vier personen aanwezig. *Het is een kleinschalig retreat met max. 10 mensen.

  

Voeding
Er zal tijdens dit retreat een Spaanse kok aanwezig zijn die drie keer per dag ons eten verzorgd. Hij kookt vegetarisch en zal al het eten zo licht, lekker en gezond mogelijk houden.

Omgeving
Mocht je van het retreat af willen, er is genoeg te doen in de omgeving. Denk aan de prachtige stad Malaga die zeker een bezoekje waard is. De meren van Ardales, de natuurlijke kloof in El Chorro, het El Torcal gebergte, het pittoreske dorp Mijas, het prachtige Nerja of een uitstapje naar de kuststad Marbella.
*Je ontvangt uiterlijk twee weken voor vertrek extra informatie over excursies, restauranttips, etc. Danielle kent de omgeving en is hier al meerdere malen geweest.

   

    

Programma per dag
– Yoga (1,5 uur)
– Ontbijt
– Tijd voor jezelf op het retreat
– Lunch
– Tijd om de omgeving te verkennen of om te relaxen
– Yoga (1,5 uur) *Deze les kan zowel voor als na het diner plaatsvinden.
– Diner
*Uiterlijk twee weken voor vertrek ontvang je het definitieve programma. Naast alle yogalessen zal er nog een Full Moon meditatie en een Thaise YogaMassage workshop ingepland worden.

Let op: Op dag 1 ben je welkom op het retreat vanaf ongeveer 15:00. Op dag 5 zullen we afsluiten na afloop van het ontbijt rond 11:00.

Yoga
Er worden zowel rustige Yin lessen als actieve Yang lessen gegeven en tevens worden deze twee vormen gecombineerd. Ook zal er de mogelijkheid zijn om geleide meditaties te volgen. Je bent welkom als je al (veel) ervaring hebt met Yoga, maar ook voor beginners is dit een mooie kans. Alle lessen zijn aan te passen op je eigen niveau en er worden altijd alternatieven gegeven. Ook zal er een Thaise Yoga Massage workshop gepland worden. Hierbij werk je in tweetallen en maak je gebruik van yoga, massage en acupressuur. Echt heerlijk om zowel te geven als te ontvangen.

Docent
Danielle Hiemstra zal in principe de meeste lessen verzorgen. Daarnaast is yogadocent en tevens vriendin Linda de Waal aanwezig en ook zij zal zeker wat ervaring op willen doen met lesgeven op deze gave locatie.

 

 

 

 

 

 

Prijs Yoga Retreat 5 dagen
€569,- per persoon.
Dit bedrag dient uiterlijk twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. Na betaling is de aanmelding pas definitief. De prijs is gebaseerd op een gedeelde tweepersoonskamer. Op alle kamers staan aparte bedden en is voldoende privacy.

Inclusief
7 yogalessen van 1,5 uur per keer
1 Full Moon meditatie
1 Thaise Yoga Massage workshop
4 overnachtingen inclusief linnengoed en handdoeken
Ontbijt, lunch en diner op alle dagen
Onbeperkt gebruik van koffie, thee, water en fruit

Exclusief
Vliegreis naar Malaga (Nog geen 100 euro met Ryan Air)
Transfer naar het verblijf
*Er gaat een trein van Malaga naar Alora (30 min.) of je kunt een taxi delen. Mocht je
ook wat van de omgeving willen zien? Dan raad ik je aan om meteen op de Airport
van Malaga een auto te huren.
Eventuele autohuur (kun je met elkaar delen)
Reis- en annuleringsverzekering
Extra activiteiten

Aanmelden
Voor meer informatie of aanmeldingen kun je contact opnemen met Linda via linda@plusyoga.nl of met Danielle via info@jajayoga.nl Aanmeldingen worden behandeld op binnenkomst, dus wacht niet te lang!