Yoga in het Park

Vanaf eind mei gaan we weer naar buiten. Voor seizoen #8, is er weer elke zaterdag, zodra het weer het toelaat, les in het Sophiapark in Hendrik Ido Ambacht.

Yoga in het Park betekent meebewegen met de natuur. De les zal elke week anders zijn, soms wat actiever, soms wat rustiger. Het is een zich staande lesvariant geworden. Een les wat nog meer creative manier om te bewegen die gericht zijn op functionele, praktische oefeningen. De yoga oefeningen die we doen komen uit de Yin Yang stroming, maar ook uit Do-in en de 5 elementeleer. Deze yoga oefeningen worden afgewisseld met andere functionele oefeningen uit de fysio en fitness wereld en MovNat, een stroming gericht om het natuurlijk bewegen. De oefeningen zijn niet ingewikkeld of moeilijk maar wel super effectief. Ze zullen je helpen om je mobiel te houden en taken in de dagelijks leven makkelijk te maken.

Yoga in het Pak en meebewegen met de natuur betekent ook werken met het weer en alle omstandigheden. Er zijn jaren geweest dat de weken achter elkaar de schaduw moesten opzoeken, zo warm was het, en ook dat het week na week op zaterdag ochtend regende. Het kan allemaal

Tempo: * /**
Intensiteit: */ Β **/ ***

Er is Yoga in het Park op:

  • zaterdag 10:00-11:00Β