26 oktober 2015

Yoga in het Park

Let op: de opening is verplaatst naar zaterdag 18 mei 2019

Zaterdag 18 mei 2019 is de opening van het buiten seizoen gepland, met een speciale Yoga in het Park les, die gratis is voor iedereen. We hopen op mooi weer, mocht het onverhoopt toch regenen dat verschuift het een week naar zaterdag 18 mei 2019.

Of je nu lid bent van +YOGA, of nog nooit eerder een yogales hebt gedaan, iedereen is welkom om mee te komen doen. Opgeven is niet nodig maar je mag altijd een laten weten dat je komt, en mail me gerust als je nog vragen hebt.

We gaan er een klein buitenfeestje van maken! Je kan meedoen met een fijne afwisselende yogales, waarin we ons lekker losmaken en klaarmaken voor de rest van de dag. We eindigen met een relaxe eindontspanning en een korte meditatie.
Er is wat te drinken & wat lekkers na afloop, dus kom ook gerust na afloop langs om wat informatie in te winnen.

Ik neem wat yogaspulletjes mee voor de verkoop, oa matjes die geschikt zijn om buiten yoga te doen, en ik zal uitleggen hoe het online lesrooster werkt waar je dit jaar je strippenkaarten kan kopen.

Verzamelen vanaf 9:15 bij de Sophiahal (Volgerlanden, Hendrik-Ido Ambacht)
9:30-10:30 Yogales, in het Sophiapark (GRATIS)
vanaf 10:30 thee, water, wat lekkers en stel je vragen

Neem een yogamatje en/of grote badlaken mee, trek laagjes aan & neem sokken mee, zodat je niet afkoelt als we gaan liggen.

Elke week vrije inloop dus deze keer ook. Opgeven is niet nodig (mag wel)

Vul hieronder je gegevens om de nieuwsbrief te ontvangen

 


Yoga in het Park gaat weer starten! 

Van mei tot en met september betekent dit  heerlijk buiten bezig zijn op je yogamatje, omringd door de natuur, gras onder je voetjes, het getjilp van de vogels in de bomen en de gezelligheid van een groep gelijkgestemde yogi’s om je heen.

zaterdag ochtend van 09:30-10:30

Sophiapark in de Volgerlanden, verzamelen vanaf 15 min van te voren bij de Sophiahal
kosten 8 euro of via Yoga in het Park leskaart 

Neem je eigen yogamatje mee of een grote handdoek/badlaken, een trui of dekentje voor de eindontspanning als het wat fris is en eventueel een flesje water en zonnebrand. Zorg er ook voor dat je genoeg kan uittrekken als het zonnetje schijnt!

Vrije inloop!
Je hoeft je niet aan te melden van te voren of lid te zijn van +YOGA.
Iedereen kan meedoen, ook zeer geschikt voor beginners.

Ben je lid bij +YOGA en/of heb je een online account, meldt je dan even aan, en betaal via de yoga in het park leskaart. Mocht het onverhoop niet doorgaan, krijg je daar bericht van en krijg je altijd je les terug.

Het gaat door als het droog is. Bij twijfel stuur me een berichtje (06-20447891)