10 februari 2021

Starten met Yoga Cursus

Nieuw deze maand is een korte 3 weekse Online Cursus ‘Starten met Yoga’

Wil je al een tijdje starten met yoga maar zie door het (online) aanbod echt niet waar en hoe moet beginnen? Zie je vooral slanke fitte yogi’s de lessen geven en voel je daar niet op gemak bij. Lijkt het idee wel aardig om straks als de yogastudio’s weer open gaan les te gaan volgen, maar is die stap zetten naar een les gewoon net even te groot?

Begin dan rustig vanuit je eigen huis met deze Starten met Yoga Cursus. We houden het kort en overzichtelijk. Je doet mee aan de live online les op woensdag samen met andere beginner yogi’s. We gaan door de meest voorkomende houdingen en ik leer je vooral hoe je die aanpast aan jou lichaam. Dus het maakt niet uit of je stijf of flexibel bent, jong of oud, of wanneer je buik in de weg zit. Ik leg uit wat yoga props zijn, en wanneer en hoe je die allemaal kan gebruiken. En hoe je bijvoorbeeld knieën en polsen beschermd als die gevoelig zijn

Op vrijdag herhaling we waar we het die week over gehad hebben, passen we dit weer toe in een live yogales, en is er ruimte tot het stellen van vragen

Dit allemaal vanuit de comfort van je eigen huis

Bovendien krijgt elke week email met wat meer info over yoga, de verschillende soorten, wat yoga props zijn en meer uitleg over die onduidelijk yoga termen. Plus wat handig tips voor als je straks een gewone les in wil stromen (online of IRL)

Live lessen op

  • woensdag:  20:30 -21:30
  • vrijdag: 19:00 -20:00*

Start: woensdag 24 februari 2021

  • lessen zijn op:
    • woensdag 24 feb & vrijdag 26 feb*
    • woensdag 3 maart, vrijdag 5 maart*
    • woensdag 10 maart, vrijdag 12 maart *

De woensdag lessen zijn elke week anders, op de vrijdag doen we een kleine herhaling van de woensdag en heb je na afloop tijd om vragen te stellen. *De vrijdag lessen zijn dus optioneel.

Prijs van de 3 weekse cursus is €39

Aansluitend of direct vanaf het begin kan je ook met 25% korting een online abonnement afsluiten zodat je alle andere live lessen & on-demand video’s kan volgen.

Meedoen? Info? Vul onderstaande formulier in: