+YOGA Weekend Zeeland 4 tm 6 juni 2021

Een Body Positive Yoga Weekend.

Een veilige, positief, beoordelingsvrij retreat, waar je geaccepteerd wordt zoals je bent.

Zodat jij kan ontspannen en jezelf kan opladen.

Klinkt dat niet heerlijk? Even lekker een aantal dagen alle tijd voor jezelf? Genieten van een heerlijk weekend waarin je helemaal niets hoeft? Waar je wordt geaccepteerd zoals je bent, zodat jij jezelf kan zijn, en het gevoel krijgt dat je goed bent zoals je bent.

Boek dan een paar fijne dagen voor jezelf, helemaal verzorgd, een inspirende omgeving, fijne yogalessen, heerlijk vegetarisch eten.  Zowel lichaam als geest kunnen volledig tot rust komen, en gaat gaat met nieuwe energie en inzichten terug naar huis.

Ik heb een heel mooi plekje gevonden in Zeeland, dichtbij de stranden waar ik zowel in zomer als winter graag naar toe ga om mezelf op te laden.  Lees verder waar het is en hoe het programma er ongeveer uit gaat zien en wat je verwachten. Bij vragen, kan je me altijd een email sturen of voor of na de les er naar vragen.

Je verblijft in een appartement met eigen badkamer en keukentje. Elk appartement heeft ook een eigen privé terras met zitje.

Als je samen met iemand komt, deel je het appartement met zijn tweeën. Er kunnen maximaal 4 mensen in een appartement slapen. Boek je alleen, dan word je ingedeeld met max 1 andere deelnemer, die ook alleen komt, in het ruime appartement.  Er zijn in totaal 6 appartementen, en afhankelijk van de indeling kunnen er 12-16 mensen mee.

Het programma gaat een fijne mix worden van yoga, gezelligheid, ruimte voor jezelf, genoeg vrije tijd en ontspanning. Je ontvangt het definitieve programma uiterlijk twee weken voor vertrek.

Het yogaweekend start op vrijdagmiddag rond 18:30-19:00 met kennismaking & het diner gevolgd door een heerlijk yoga les.
Zaterdag vinden en er twee yogalessen plaats en zondag een. Bij mooi weer kunnen yogalessen en meditaties ook plaatsvinden in de tuin, of op het strand. Het weekend eindigt op zondag tussen 16:00-17:00 met een meditatie en eindcirkel.

Je bent altijd zelf zo vrij om te kiezen waar je wel en niet aan wilt deelnemen. Je bent tot niks verplicht, het is JOUW weekend. Niks moet en niksen mag.  Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is!

Tijdens het weekend wordt er heerlijk vegetarisch gekookt door een professionele kok.

Prijsoverzicht 

€375,- bij een verblijf in een gedeeld appartement met eigen badkamer en keukentje & buiten terras met zitje

€475,- bij verblijf in eigen kamer, met eigen badkamer (VOL)

Wat is er bij inbegrepen?
– 4x yoga (1-1,5 uur)
– 1x mindfulness wandeling
– 2x overnachting
– linnengoed en handdoekenset
– vegetarisch eten
– thee, koffie, water

Op het moment van inschrijven dient er binnen 7 dagen een aanbetaling van 30% gedaan te worden. Het overige bedrag wordt betaald 6 weken voor vertrek. Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan tijdens je boeking.

Yoga Docent

Het weekend wordt georganiseerd door Linda, een body positieve yoga docent met een eigen studio in Zwijndrecht, Zuid-Holland. Zij is geen typische yogadocent en weet als geen ander hoe om te gaan met verschillende lichaamstypes en hoe iedereen zijn eigen unieke manier van bewegen heeft. 

Voor haar is het belangrijk dat elke yogales en zeker een retreat een plek is waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt. Dat je weet dat goed bent zoals je bent, ongeacht hoe je lichaam eruit ziet en waar het toe in staat is. 

Meer informatie
Begin je er al zin in te krijgen? Mail mij gerust met al je vragen.
Je kan je ook meteen opgeven, zodat je zeker weet dat je plek gereserveerd is. Je kunt alleen komen of samen met iemand. Vriendinnen weekend? Er kunnen maximaal 3 personen slapen per appartement.