+YOGA Weekend,  27 – 29 Nov 2020, in Friesland

Een Body Positive Yoga Weekend.

Een veilige, positief, beoordelingsvrij retreat, waar je geaccepteerd wordt zoals je bent.

Zodat jij kan ontspannen en jezelf kan opladen.

Klinkt dat niet heerlijk? Even lekker een aantal dagen alle tijd voor jezelf? Genieten van een heerlijk weekend waarin je helemaal niets hoeft? Waar je wordt geaccepteerd zoals je bent, zodat jij jezelf kan zijn, en het gevoel krijgt dat je goed bent zoals je bent.

Boek dan dit weekend, helemaal verzorgd, in een inspireerde omgeving. Waar fijne yogalessen worden gegeven en er heerlijk vegetarisch voor je wordt gekookt. Zowel lichaam als geest kunnen volledig tot rust komen, en gaat gaat met nieuwe energie en inzichten terug naar huis.

Voor het dit najaar heb ik een prachtig plekje gevonden in Friesland. De Zen aan Zee boerderij ligt op slechts 450 meter van de Waddenzee in het noorden van Friesland, net buiten het dorpje Paesens – Moddergat, wat vaak het mooiste plekje aan de Waddenzee wordt genoemd. De perfecte plek om te aarden. Omringd door vrijheid en natuur. Met de mooiste uitzichten en fonkelende sterrenluchten. Een oase van rust. 

De locatie bevat een knusse huiskamer yogastudio, een relaxte lounge en een grote tafel waar je al je nieuw opgedane ideeën kan uitwerken. Op zaterdag middag heb je een vrije middag en dus de gelegenheid om er lopend, met de fiets of auto erop te trekken.

Deze prachtige boerderij is een plek ver weg van alle hectiek en een ideale uitvalbasis om het leven in al zijn eenvoud te genieten. Je kunt er prachtig fietsen en wandelen en er zijn ook een aantal fietsen aanwezig die je kosteloos kunt gebruiken. Je kunt er eindeloos langs het Wad zwerven met uitzicht op de eilanden Ameland en Schiermonnikoog. Op 10 autominuten vind je het nationaal park Lauwersmeer, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. En wil jij ’s avonds wandelen onder de sterren? Het Lauwersmeer beschikt over een officieel “Dark Sky Park”. Stap hier de duisternis van de natuur binnen waar de nacht roept, want in het donker zie je meer. En alsof dit nog niet genoeg is, bevindt zich ook de Elfstedenstad Dokkum op slechts 10 minuten. De perfecte stad voor een middagje shoppen, inclusief maar liefst 140 rijksmonumenten in de historische binnenstad. Mocht je tot slot je verblijf in deze prachtige omgeving willen verlengen? Koppel er een bezoekje aan de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog aan vast!

De boerderij beschikt over vier ruime appartementen met een eigen, luxe badkamer (inclusief ligbad). Verder zijn er nog twee appartementen die een luxe badkamer (ook met ligbad) delen. Als je samen met iemand komt, deel je uiteraard met zijn tweeën een appartement. Kom je alleen? Dan krijg je een eigen appartement en deel je de badkamer met iemand anders die ook alleen komt.  Afhankelijk van de kamerindeling, kunnen er zo’n 10 deelnemers mee dit weekend.

Lees verder waar het is en hoe het programma er ongeveer uit gaat zien en wat je verwachten. Bij vragen, kan je me altijd een email sturen.

Het programma gaat een fijne mix worden van yoga, gezelligheid, ruimte voor jezelf, genoeg vrije tijd en ontspanning. Je ontvangt het definitieve programma uiterlijk twee weken voor vertrek.

Het weekend zal op vrijdagmiddag rond 17:00 met een hapje en drankje. Aan het begin van de avond is het diner, gevolgd door een zeer ontspannen yogales. Op zaterdag starten we met ontbijt, gevolgd door een yogales. Na de lunch, heb je een vrije middag.  Aan het einde van de middag staat er een snack voor je klaar, gevolgd door weer een yogales. Daarna is het tijd voor het diner en aan de rest van de avond kun je zelf invulling geven.  Op zondag beginnen we met een meditatie, gevolgd door het ontbijt. Er vindt deze dag nog een yogales plaats en ook een mooie mindfullness wandeling. We eindigen op zondag tussen 16:00 en 17:00 met een meditatie en eindcirkel.

Je bent altijd zelf zo vrij om te kiezen waar je wel en niet aan wilt deelnemen. Je bent tot niks verplicht, het is JOUW weekend. Niks moet en niksen mag.  Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is!

Tijdens het weekenden wordt er heerlijk vegetarisch gekookt door een professionele kok.

Prijsoverzicht 

€359,- bij een verblijf op een gedeelde kamer met eigen luxe badkamer (ideaal als je samen komt, tot een max van 4 personen)

€399,- bij een verblijf op een eigen kamer met gedeelde luxe badkamer     (de keuze als je alleen komt en/of geen kamer wil delen) 

€538,50,- bij een alleen gebruik van kamer met eigen luxe badkamer

 

Geef bij je aanmelding duidelijk aan wanneer je samen met iemand komt, zodat jullie ook samen de kamer delen. 

Wat is er bij inbegrepen?
– 4x yoga (1,5 uur)
– 1x mindfulness wandeling
– 2x overnachting
– linnengoed en handdoekenset
– vegetarisch eten
– thee, koffie, water

Op het moment van inschrijven dient er binnen 7 dagen een aanbetaling van 30% gedaan te worden. Het overige bedrag wordt betaald 5 weken voor vertrek. Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan tijdens je boeking.

 

Yoga Docent

Het weekend wordt georganiseerd door Linda, een body positieve yoga docent met een eigen studio in Zwijndrecht, Zuid-Holland. Zij is geen typische yogadocent en weet als geen ander hoe om te gaan met verschillende lichaamstypes en hoe iedereen zijn eigen unieke manier van bewegen heeft. 

Voor haar is het belangrijk dat elke yogales en zeker een retreat een plek is waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt. Dat je weet dat goed bent zoals je bent, ongeacht hoe je lichaam eruit ziet en waar het toe in staat is. 

Meer informatie
Begin je er al zin in te krijgen? Mail mij gerust met al je vragen.
Je kan je ook meteen opgeven, zodat je zeker weet dat je plek gereserveerd is. Je kunt alleen komen of samen met iemand. Vriendinnen weekend? Er kunnen maximaal 4 personen slapen per appartement.