27 december 2016

Over +YOGA

+YOGA is een kleine yogastudio in Zuid-Holland. Er wordt les gegeven in Hendrik-Ido-Ambacht. En er wordt regelmatig les gegeven (op inval-basis of workshop) in Rotterdam e.o. en Ouddorp (Goeree-Overflakkee).

De lessen worden gegeven door Linda.

Linda doet al sinds 1996 aan yoga. Ze kwam ermeer in aanraking in haar studietijd aan de Wageningen Universiteit waar ze  ‘Voeding & Gezondheidswetenschappen’ studeerde. Ze verdiepte zich in de jaren erna in verschillende stijlen en vormen en kreeg meer oog voor de yogafilosofie.

Ze begon in 2003 les te geven bij een sportcentrum onder het concept van ClubYoga. In 2007 kreeg ze een andere baan en vanaf dat moment volgde ze alleen zelf les. Een paar jaar later begon het yogales geven toch steeds meer te kriebelen en in 2012 volgde ze de 100h opleiding to Hatha Yoga docent bij YogaPoint in Utrecht. In die tijd viel ze ook vaak bij de yogalessen van het sportcentrum Capital Sports in Zwijndrecht. Ze volgde lessen in verschillende stijlen, en deed regelmatig mee aan workshops in Hatha Yoga, Power Yoga, Vinyassa Yoga, Asthanga Yoga, Do- in, Restorative Yoga, Ariel Yoga, Meditatie, Chakra Yoga, Yoga Nidra en Yin Yoga.

 

In Yin Yoga vondt ze de stijl die helemaal bij haar paste in in 2015 starte ze met de 200h ‘Yin Yoga, Anatomy & Chakra Studies’ van de YogaGarden in Amsterdam bij de geweldige Anat Geiger.  In 2016 deed ze ook verschillende verdiepingsopleidingen waaronder de ‘Yoga for All’ opleiding van Dianne Bondy & Amber Karnes en de ‘Yin Yoga’, opleiding van YogaTherapy Mallorca, gegeven door Mirjam Wagner, meer gericht op meridianen en Chinese Medicine. Ook volgde zij de workshop ‘Zwangeren integreren in je Yogales’ en ‘Lesgeven in een warme ruimte’. Op het programma voor 2017 stonden een Yoga Nidra opleiding van James Reeves en de level II  Mindfullness & Inner Practice in Yin Yoga opleiding van Sarah Powers, auteur van het boek ‘Insight Yoga’. In 2018 volgde zij naast de online modules voor Roll & Release van James Mattingley, die gericht is op het losmaken van spanning in het fasicia ook de Curvy Yoga Certifcation Program van Anna Guest-Jelley. In 2019 gaat ze verder ontwikkelen op het gebied van Yin Yoga and Myofacial Release tijdens de verdiepende opleiding van Jo Phee in Londen by Tri Yoga.

 

Opleidingen;

2012 Hatha Yoga (100h), @ YogaPoint, Utrecht

2015-2016 Yin Yoga, Anatomy & Chakra Studies (200h), @ Anat Geiger & Marcel vd Vis, YogaGarden, Amsterdam

2016 Zwangeren integreren in je yoga les, @ Liese van Dam, Utrecht

2016 Yoga for All (30h), @ Dianne Bondy & Amber Karnes, Body Positive Yoga, online

2016 Yin Yoga, Meridianen & Chinese Medicine (50h), @ Mirjam Wagner, YogaTherapy Mallorca, Pure Yoga, Utrecht

2016 Lesgeven in een warme ruimte, @ Hot Yoga Place, Rotterdam

2017 Yoga Nidra (iRest Method) Teacher Workshop @James Reeves, YogaFest, Amsterdam

2017 Insight Yoga Training Level II ‘Intensive Mindfulness and Inner Practices in Yin Yoga (30h), @Sarah Powers, Yoga Moves, Amsterdam

2018 Roll & Release, Teacher Training @James Mattingley, Bali, online

2018 Curvy Yoga (30h), @Anna Guest-Jelley, Curvy Yoga Studio, online

 

 

 

 

Kijk ook bij het lesrooster

Kijk ook bij locatie, om te zien waar ik precies te vinden ben

Je kan mij ook vinden op Facebook & Instagram

 

+YOGA (PlusYoga) is ingeschreven bij de KvK onder het nummer: 65016637

overige contact gegevens:

Email: Linda@plusyoga.nl

telefoonnummer: 06-20447891

rekeningnummer: NL39 ASNB 0706 7270 37  tav PlusYoga, Hendrik-Ido-Ambacht