26 maart 2020

Online lessen

Vanaf 16 maart 2020 tm 30 juni 2020 werden de lessen van +YOGA online gegeven. Dit ging via ZOOM, een soort Webex programma, waarbij je met elkaar kan praten en elkaar kan zien.

Vanaf 1 juli 2020, nu de studio weer open is, is het format iets anders: je kan je aanmelden voor de online lessen, die je wekelijks per email ontvangt, daar zit een link in naar het verborgen YouTube kanaal. Elke week is er een Yin Yoga les van ongeveer 30-40 minuten en en Yang Les van 20-30 minuten, waardoor je zelf je Yin Yang Yoga les kan samenstellen, of je doet het Yang gedeelte 2x keer achter elkaar.

Op de dag en tijdstip dat het je het beste uitkomt. Hoe relax is dat? Zo kan je ook de lessen volgen als je nog niet naar de studio wil komen, als je te ver weg woont voor een wekelijkse les, of wanneer je gewoon elke week op je eigen moment lekker thuis een lesje wil volgen

Je kan meedoen met een speciale online abonnement: 1 maand online les voor 20 euro. Je krijgt de lessen iedere woensdag in je email. Proefles is gratis

Je kan je hiervoor aanmelden via de email: linda@plusyoga.nl

Yogi’s met een abonnement voor de binnenlessen kunnen als je ze bijvoorbeeld op vakantie zijn, in plaats van een binnenles een online les in hun e-mail ontvangen. Yogi’s met een’ 2x in de week’ abonnement krijgen de online les er nu tijdelijk elke week erbij.

Dus je zoekt een rustige plekje in huis, dat je een uur voor jezelf hebt, endoet mee met een les zoals je die van mij gewend bent. Niks ingewikkelds, gewoon fijn yoga doen. 
Pak er een paar kussentjes en een lekker dekentje bij en zet evt een muziekje op. Ik zal je door alles begeleiden zoals je normaal ook van mij gewend bent. 

  • Zorg dat je een matje en dekentje klaar hebt liggen, als hebt ook een yogablok. Anders werkt een stapel boeken ook goed
  • Trek fijne (yoga) kleding aan
  • Zet evt alvast thee in een thermoskan klaar voor een lekker kopje thee na de les
  • Maak de ruimte lekker warm en comfy
  • Zeg tegen je huisgenoten dat dit even me-time is
  • Leg dikke sokken klaar voor de eindontspanning
  • Als je een oogkussentje hebt, leg die dan klaar
  • Zet je telefoon op niet-storen

zie je online! Linda