26 maart 2020

+YOGA Online Studio

Van 5 nov tm 18 nov worden de groepslessen weer online gegeven via Zoom. Ideale moment dus om van afstand mee te doen aan een van de yogalessen van +YOGA

Vanaf 19 november zullen enkele lessen per week live gestreamd worden. Zo kan je ook vanaf huis meedoen, als het niet een keer niet lukt om op tijd te komen, als je wat verder weg woont, of wanneer je in thuis quarantaine zit.

Vanaf november 2020 komt ook de video on demand bibliotheek online. daarin staan een hele reeds aan yogalessen, van 20- 60 min. Yin Yoga & Yin Yang Yoga. En elke maand komen hier nieuwe lessen bij.

Kies zelf je les uit en doe op de dag en tijdstip dat het je het beste uitkomt. Hoe relax is dat? Zo kan je ook de lessen volgen als je nog niet naar de studio wil komen, als je te ver weg woont voor een wekelijkse les, of wanneer je gewoon elke week op je eigen moment lekker thuis een lesje wil volgen

www.yogaforeverybody.nl

Je kan meedoen met een speciale online abonnement: 1 maand online les voor 20 euro. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot het platform.

Wil je ook de live yogalessen volgen? Kies dan voor een losse les van 8 euro neem het all-in abonnement van 39 euro. Toegang tot alle on demand lessen én elke live les meedoen.

Je kan je hiervoor aanmelden via de email: linda@plusyoga.nl of neem alvast een kijkje op www.yogaforeverybody.nl

Dus je zoekt een rustige plekje in huis, dat je een uur voor jezelf hebt, endoet mee met een les zoals je die van mij gewend bent. Niks ingewikkelds, gewoon fijn yoga doen. 
Pak er een paar kussentjes en een lekker dekentje bij en zet evt een muziekje op. Ik zal je door alles begeleiden zoals je normaal ook van mij gewend bent. 

  • Zorg dat je een matje en dekentje klaar hebt liggen, als hebt ook een yogablok. Anders werkt een stapel boeken ook goed
  • Trek fijne (yoga) kleding aan
  • Zet evt alvast thee in een thermoskan klaar voor een lekker kopje thee na de les
  • Maak de ruimte lekker warm en comfy
  • Zeg tegen je huisgenoten dat dit even me-time is
  • Leg dikke sokken klaar voor de eindontspanning
  • Als je een oogkussentje hebt, leg die dan klaar
  • Zet je telefoon op niet-storen

zie je online! Linda